fbpx

Garanții Web Design

Garanții unice, pentru liniștea și siguranța ta

motive

Garanție de satisfacție 100%
dacă, în termen de 30 de zile nu ești mulțumit de serviciile prestate, îți vom returna integral avansul achitat, fără condiții și fără risc.

motive

Garanție de funcționare 100%
îți asigurăm suport tehnic GRATUIT pe o perioadă de 5 ani. Indiferent de problemele de funcționalitate care apar în primii 5 ani de la finalizarea site-ului, noi le remediem rapid și gratuit.

motive

Garanția de modificare
îți garantăm modificarea și adaptarea structurii site-ului tău și a interfeței, până când ești mulțumit pe deplin. Aducem toate modificările necesare, conform cerințelor tale.

motive

Asistență tehnică GRATUIT
ai nevoie de suport în administrarea site-ului? Nicio problemă! Oferim suport tehnic gratuit, online și prin telefon, astfel încât tu să îți administrezi site-ul cât mai eficient, indiferent de pregătirea ta tehnică.

motive

Design Responsive
toate site-urile pe care le realizăm respectă cerințele actuale și sunt ușor de accesat de pe orice dispozitiv: smartphone, tabletă sau laptop. Contactează-ne să te convingi!

Investește în creșterea afacerii tale!

Contactează-ne să discutăm mai multe despre proiectul tău.

Îți oferim tot ce ai nevoie pentru a obține rezultate în mediul online. La Netsiter, noi te ajutăm să îți dezvolți prezența online, cu ajutorul serviciilor noastre complete de webdesign, consultanță, creare magazin online, creare site web, optimizare SEO, promovare web, găzduire web și înregistrare domenii. Incearcă serviciile noastre de web design.

p0744 526 918

moffice@netsiter.ro

aStr. B.P. Hasdeu Nr. 2

Contact