fbpx

Testimoniale

edituramix.ro

Florin Zamfir
Florin Zamfir Director Editura Mix

volta.ro

Ioan Vasilescu

După un parteneriat nereuşit cu o firmă creatoare de site-uri, la recomandarea oferită de o cunoştinţă mai veche ne-am oprit la voi, echipa NetSiter. Nu regret alegerea făcută, deoarece aveţi anumite ingredinete care fac diferenţa dintre voi şi alte companii specializate în acest domeniu!
Sunteţi responsabili, răspundeţi cu uşurinţă cererilor noastre, aveţi răbdare, oferiţi soluţiile potrivite atunci când este cazul, nu exageraţi cu tarifele serviciilor şi cu adevărat vă ţineţi de cuvânt!
Ne dorim un parteneriat de lungă durată şi cu voi mai mult că sigur îl vom avea!

Ioan Vasilescu Coordonator Departament Marketing Volta Grup

teleconnect.ro

Aura PASCU

Colaborarea cu NetSiter a fost una foarte buna si inspirata, suntem extrem de multumiti de calitatea serviciilor oferite.
Sunt responsabili si au raspuns cu usurinta cererilor noastre, apreciem faptul ca au inteles foarte bine necesitatile companiei noastre si ne-au intampinat cu idei noi care sa completeze viziunea noastra. Ne dorim un parteneriat de lunga durata si vom colabora in continuare pentru administrarea site-lui web si promovare pe internet.

Multumim mult.

Aura PASCU Sales Manager - RO-TELECONNECT SRL

biohackedself.com

Kovács Attila

Netsiter este o companie cu care nu poți sa dai greș atunci când vrei sa-ti creezi o pagina WEB. Oamenii din cadrul companiei pe lângă faptul ca sunt profesioniști sunt răbdători, îți asculta cerințele, si lucrează cu tine împreună pana reușesc sa obțină formatul dorit de tine.

Kovács Attila Biohackedself

bubuhouse.ro

Cristina Cirstoloveanu

Ma bucur foarte mult ca am ales sa lucram cu dvs. Sunteti adevarati profesionisti. Ati inteles perfect nevoile noastre si ne-ati indeplinit cerintele cu promptitudine. Speram sa colaboram si cu alte proiecte.

Multumim

Cristina Cirstoloveanu Manager Bubu International

dumitech.ro

Florin Dumitrascu

Experienta avuta cu NET SITER in realizarea site-ului ai recomanda ca firma de profesionisti in acest domeniu. Speram sa intarim parteneriatul nostru si sa reusim dezvoltarea & promovarea de top pe retelele de socializare.

Florin Dumitrascu Manager LIGNA HI TECH Srl Brasov

procursive.com

Adrian Haidet

In timpurile noastre, o afacere fara reprezentare vizuala pe harta internetului are sanse mici de promovare si dezvoltare. De aici si importanta deosebita care trebuie acordata la construirea si intretinerea unui website. Netsiter ne-a depasit asteptarile. Factorii calitate, costuri, performanta de livrare si sustenabilitate service sunt respectati intocmai, o baza puternica de colaborare.

Adrian Haidet Business Owner - Procursive SRL - Consultanta Lean Management

luxuryacademy.ro

Aura Anghel

Suntem extrem de multumiti de calitatea serviciilor NETSITER.Colaborarea cu ei fiind in continuare foarte buna. Profesionalism ,amabilitatea si promtitudine!!! Acestea sunt cuvintele care ii definesc.

Aura Anghel Luxury Academy

accesorii-mobilier.ro

Dan Padurariu

Suntem foarte incantati de colaborarea cu Netsiter, sunt extrem de prompti si de fiecare data au raspuns cerintelor noastre cu maxim profesionalism! Serviciile de consultanta si suport post vanzare sunt de nota 10. Ii recomandam cu incredere!

Dan Padurariu Administrator Euro Deka

gazonul.ro

Dr. Ing. Dologa Gheorghe

Am inceput colaborarea cu echipa NetSiter in vederea realizarii site-lui nostru. Apreciem faptul ca au inteles foarte bine necesitatile companiei, si ne-au intampinat cu idei noi, care sa completeze viziunea noastra. Rezultatul excelent ne-a intarit convingerile. Colaboram in continuare pentru administrarea site-ului web si promovarea pe internet.

Dr. Ing. Dologa Gheorghe Administrator Gazonul

prepelitebv.ro

Anca Muresan

Echipa tanara si competenta, care se pliaza rapid pe necesitatile clientului. Am beneficiat de servicii profesionale la preturi accesibile.
Recomandam cu caldura!

Anca Muresan Microferma de prepelite

inregistreazaomarca.ro

Adriana Grinaru

Cand am inceput activitatea societatii aveam nevoie de calitate si promtitudine pentru imaginea serviciilor pe care le ofer clientilor mei.
Multumesc Netsiter pentru promtitudine si profesionalism.

Adriana Grinaru Intelectual Trademark

mebra.ro

Draghici Paul

Suntem intru totul multumiti de colaborarea cu dumneavoastra. Apreciem fidelitatea cu care ne puneti in aplicare cerintele, rapiditatea, disponibilitatea foarte buna in cazul rezolvarii cerintelor.
In plus tarifele pentru serviciile dumneavoastra sunt dintre cele mai bune de pe piata
Va multumim si speram sa avem o colaborare cat mai lunga.

Draghici Paul Mebra
Îți oferim tot ce ai nevoie pentru a obține rezultate în mediul online. La Netsiter, noi te ajutăm să îți dezvolți prezența online, cu ajutorul serviciilor noastre complete de webdesign, consultanță, creare magazin online, creare site web, optimizare SEO, promovare web, găzduire web și înregistrare domenii. Incearcă serviciile noastre de web design.

p0744 526 918

moffice@netsiter.ro

aStr. B.P. Hasdeu Nr. 2

Contact